Pomoc kuchenna w Dziale Żywienia
Zakres obowiązków:
- obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie);
- rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców;
- przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza;
- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków;
- przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych;
- dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach;
- utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy;
- mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego;
- sprzątanie kuchni, obieralni i innych pomieszczeń kuchennych.
Wymagania:
- wykształcenie min. zawodowe- gastronomiczne;
- minimum 2 letnie doświadczenie na stanowisku pomocy kuchennej;
- aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych;
- umiejętność pracy w zespole;
- odpowiedzialność, samodzielność, komunikatywność;
CV proszę przesyłać na adres rekrutacja@onkologia.szczecin.pl do dnia 17.02.2025 r.