Ułatwienia dostępu

Pomoc kuchenna w Dziale Żywienia

Pomoc kuchenna w Dziale Żywienia

Zakres obowiązków:

  • obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie);
  • rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców;
  • przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza;
  • pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków;
  • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych;
  • dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach;
  • utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy;
  • mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego;
  • sprzątanie kuchni, obieralni i innych pomieszczeń kuchennych.

Wymagania:

  • wykształcenie min. zawodowe- gastronomiczne;
  • minimum 2 letnie doświadczenie na stanowisku pomocy kuchennej;
  • aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych;
  • umiejętność pracy w zespole;
  • odpowiedzialność, samodzielność, komunikatywność;

CV proszę przesyłać na adres rekrutacja@onkologia.szczecin.pl do dnia 17.02.2025 r.