Ułatwienia dostępu

Pracownik bufetu/pomoc kuchenna w Dziale Żywienia

Pracownik bufetu/pomoc kuchenna w Dziale Żywienia

Zakres obowiązków:

  • obsługa klientów bufetu, dbałość o kontakt z klientami;
  • obsługa kasy fiskalnej, sporządzanie raportów;
  • współpraca z kucharzem w zakresie ustalania planu produkcji;
  • zamawianie, przyjmowanie, odbieranie dostaw;
  • obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie, rozdrabnianie);
  • przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza;
  • pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków;
  • mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego;
  • przestrzeganie zasad technologii i estetyki;
  • utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych;
  • odpowiedzialność materialna za powierzone mienie.

Wymagania:

  • Wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne;
  • Doświadczenie handlowe, umiejętność obsługi kasy fiskalnej;
  • Minimum 2,5 letnie doświadczenie na stanowisku pomocy kuchennej;
  • Aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych;
  • Bardzo dobra organizacja pracy własnej;
  • Umiejętność pracy w zespole;
  • Odpowiedzialność, samodzielność, komunikatywność, kultura osobista.

CV proszę przesyłać na adres rekrutacja@onkologia.szczecin.pl do dnia 29.02.2024r.