Pracownik bufetu/pomoc kuchenna w Dziale Żywienia
Zakres obowiązków:
- obsługa klientów bufetu, dbałość o kontakt z klientami;
- obsługa kasy fiskalnej, sporządzanie raportów;
- współpraca z kucharzem w zakresie ustalania planu produkcji;
- zamawianie, przyjmowanie, odbieranie dostaw;
- obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie, rozdrabnianie);
- przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza;
- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków;
- mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego;
- przestrzeganie zasad technologii i estetyki;
- utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych;
- odpowiedzialność materialna za powierzone mienie.
Wymagania:
- Wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne;
- Doświadczenie handlowe, umiejętność obsługi kasy fiskalnej;
- Minimum 2,5 letnie doświadczenie na stanowisku pomocy kuchennej;
- Aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych;
- Bardzo dobra organizacja pracy własnej;
- Umiejętność pracy w zespole;
- Odpowiedzialność, samodzielność, komunikatywność, kultura osobista.
CV proszę przesyłać na adres rekrutacja@onkologia.szczecin.pl do dnia 29.02.2024r.